Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassvētku cepeša mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 āboli
  • 5 ēdamkarotes medus
  • ½ citrona sula
  • 3 krustnagliņas
  • 5 ēdamkarotes ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež šķēlītēs. Katliņā ielej ūdeni, pievieno medu, citronu sulu, krustnagliņas un uzvāra. Pievieno ābolus un sautē, kamēr tie izjūk.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas