Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zivs sēņu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 gabali zivju filejas
  • 25 g miltu
  • 50 g sviesta
  • 500 g krējuma
  • 150 g svaigu sēņu
  • 5 nelieli sīpoli
  • 750 g vārītu kartupeļu
  • 2 -3 vārītas olas
  • 150 g rīvēta siera
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, sviesta, krējuma un sāls pagatavo krējuma mērci. Izcep ripiņās sagrieztus sīpolus un atsevišķi nelielos gabaliņos sagrieztas sēnes.Zivs fileju apvīļā miltos un apcep. Nelielā panniņās vai cepamformās ielej mazliet krējuma mērces, vidū liek apcepto zivs fileju, apkārt klāj nomizotu vārītu kartupeļu ripiņas. Uz katras filejas gabala liek ceptus sīpolus, ceptas sēnes un vārītu olu ripiņas. Pārlej ar krējuma mērci, pārkaisa ar sieru un cep 200-220 grādu temperatūrā gatavu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas