Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kalmāri krējumā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kalmāra filejas
  • 2 sīpoli
  • 150 g šampinjonu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 glāzes krējuma
  • 35 g sviesta
  • 100 g sarīvēta siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kalmāra filejai novelk plēvi, nomazgā un sagriež salmiņos, liek sakarsētā pannā vienā kārtā un ātri apcep. Pievieno atsevišķi apceptus sagrieztus sīpolus un šampinjonus, pārlej ar no miltiem, sviseta un krējuma pagatavotu mērci un uzvāra. Liek groziņu formiņās, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī, kamēr siers izkusis. Pasniedz karstus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas