Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kalmāri krējumā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kalmāra filejas
  • 2 sīpoli
  • 150 g šampinjonu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 glāzes krējuma
  • 35 g sviesta
  • 100 g sarīvēta siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kalmāra filejai novelk plēvi, nomazgā un sagriež salmiņos, liek sakarsētā pannā vienā kārtā un ātri apcep. Pievieno atsevišķi apceptus sagrieztus sīpolus un šampinjonus, pārlej ar no miltiem, sviseta un krējuma pagatavotu mērci un uzvāra. Liek groziņu formiņās, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī, kamēr siers izkusis. Pasniedz karstus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas