Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju veltnīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g zivju filejas
  • 150 g sviesta
  • 150 g siera
  • Ķiploka galviņa
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Pipari
  • Ola
  • Rīvmaize
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivju filejas nomazgā nosusina, viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem.Rīvētu sieru samīca ar sviestu, kapātiem pētersiļiem un ķiplokiem. Liek zivs filejas vienā galā, satin veltnītī. Apvīļā olā un rīvmaizē un cep brūnus lielā sakarsētas eļļas daudzumā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas