Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Augļi dzintara želejā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 burkāni
  • 70 g cukura
  • 30 g želatīna
  • šķipsniņa citronskābes
  • 300 ml ūdens
  • 1 banāns
  • Dažas zilās vīnogas
  • Dažas zaļās vīnogas
  • 1 ābols
  • 1 kivi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkas rīves. izspiež sulu, biezumus pārlej ar ūdeni un pavāra 10-15 minūtes. Izspiež, pievieno cukuru un uzvāra. Izkausē uzbriedinātu želatīnu un iemaisa novārījumā.Pieber citronskābi, pielej izspiesto sulu un mazliet ielej trauciņos. Kad želeja sastingusi, trauciņos kārto uz pusēm sagrieztas vīnogas, banāna, ābola un kivi gabaliņus. Uzmanīgi pārlej ar atlikušo šķidrumu un liek aukstumā saželēt. Pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas