Omlete ar kabačiem

Omlete ar kabačiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1/4 glāze/s piena vai ūdens
  • Kabača ripiņas, daudzums pēc izvēles
  • Sīpols, sagriezts ripiņās
  • 1 ēd. k. sviesta vai augu eļļas
  • 2 zariņi zaļumu (dilles, pētersīļi)
  • Sāls pēc garšas
  • Baltie pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Jaunus, nepāraugušus kabačus un sīpolus sagriež šķēlītēs un viegli apcep uz pannas taukvielās.
  2. Tiem pārlej omletes masu, ko gatavo, olas samaisot ar pienu un garšvielām. Cepšanu turpina uz plīts virsmas, pārsedzot pannu ar vāku, vai cepeškrāsnī, iepriekš pārliekot sacepto masu cepamtraukā, 200 grādu temperatūrā.
  3. Omleti pasniedz rotātu ar zaļumiem. Kabaču vietā varētu izmantot kāpostus, puķkāpostus, burkānus, ābolus, papriku utt.

    Labu apetīti!
    Omleti pasniedz rotātu ar zaļumiem. Kabaču vietā varētu izma...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis