Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Omlete ar kabačiem

Omlete ar kabačiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1/4 glāze/s piena vai ūdens
  • Kabača ripiņas, daudzums pēc izvēles
  • Sīpols, sagriezts ripiņās
  • 1 ēd. k. sviesta vai augu eļļas
  • 2 zariņi zaļumu (dilles, pētersīļi)
  • Sāls pēc garšas
  • Baltie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Jaunus, nepāraugušus kabačus un sīpolus sagriež šķēlītēs un viegli apcep uz pannas taukvielās.
  2. Tiem pārlej omletes masu, ko gatavo, olas samaisot ar pienu un garšvielām. Cepšanu turpina uz plīts virsmas, pārsedzot pannu ar vāku, vai cepeškrāsnī, iepriekš pārliekot sacepto masu cepamtraukā, 200 grādu temperatūrā.
  3. Omleti pasniedz rotātu ar zaļumiem. Kabaču vietā varētu izmantot kāpostus, puķkāpostus, burkānus, ābolus, papriku utt.

    Labu apetīti!
    Omleti pasniedz rotātu ar zaļumiem. Kabaču vietā varētu izma...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas