Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēts cālis uz režģa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 cālis vai vista
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 glāze sausa vīna
  • 1 glāze skāba krējuma
  • 1 tējkarote maltu melno piparu
  • 1 tējkarote galda etiķa
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu zaļumu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cāli sadala porciju gabalos, liek traukā un pārlej ar marinādi, kas pagatavota no vīna,etiķa, krējuma, sāls, pipariem, zaļumiem, skaidiņās sarīvētiem burkāniem un sagrieztiem sīpoliem. Tu vēsumā zem vāka 1-2 dienas. Gaļu izņem no marinādes, notecina un cep uz režģa virs oglēm brūnu no abām pusēm. Marinādi uzvāra un pasniedz kā mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas