Sākums > Receptes > Uzkodas

Sāļā sēņu biskvīta rulete

2005. gada 23. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu.
2. Sēnes izmērcē, ja tās ir ļoti sāļas, sīki sakapā. Smalki sagriež sīpolu un apcep sviestā, pievieno sēnes un maisot cep vēl 8-10 minūtes. Tad pieber miltus, piparus un pielej krējumu, izmaisa un karsē līdz masa kļūst bieza. Padzesētu ziež uz biskvīta plāksnes un satin ruletē.
Uz augšu