Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jēra cepetis ar piparmētrām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lielas jēra gaļas šķēles
  • 2 ēdamkarotes silta ūdens
  • 5 ēdamkarotres medus
  • 1 ēdamkarote galda etiķa
  • 2 ēdamkarotes svaigu vai 1 ēdamkarote kaltētu piparmētru
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Visus porduktus izņemot gaļu vāra katliņā 5 minūtes. Gālas šķēles liek uz cepešpannas un apmēram 5 minūtes cep cepeškrāsnī.Tad apziež gaļu ar pusi no izvārītās mērces. Cep vēl 5 minūtes, tad gaļu apgriež un apziež ar otru pusi mērces. Cepšanu turpina nelielā karstumā, regulāri aplaistot gaļu ar izdalīto sulu, līdz gaļa gatava.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas