Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Apelsīnu želeja ar šokolādi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 ml apelsīnu sulas
  • 20 g brūnais cukurs
  • 1 kanēļmiza20 g želatīns
  • 250 ml salds krējums
  • 1 paciņa krējuma stindzinātāja
  • 100 ml ūdens
  • 50 g rīvētas šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Želatīnu uzbriedina ūdenī. Saputo putukrējumu ar stindzinātaju un ieliek ledusskapī. Uzvāra sulu ar cukuru un kanēļmizu, tajā izšķīdina želatīnu, mizu izņem. Želeju salej nelielos trauciņus un atdzesē ledusskapī, lai sastingst. Parasti tas notiek 2 stundas. Želeju izgāž no trauciņa uz šķīvīša, rotā ar putukrējumu , pārkaisa ar šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas