Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Apsnigusī dzērveņu želeja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 ml dzērveņu sulas
  • 50 g medus
  • 5 krustnagliņas
  • 20 g želatīns
  • 250 ml salds krējums
  • 1 paciņa krējuma stindzinātāja
  • 100 ml ūdens
  • 100 ml kokosriekstu skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Želatīnu uzbriedina ūdenī. Saputo putukrējumu ar stindzinātaju un ieliek ledusskapī. Uzvāra sulu ar medu un krustnagliņām, tajā izšķīdina želatīnu, krustnagliņas izņem.
  2. Želeju salej nelielos trauciņus un atdzesē ledusskapī, lai sastingst. Parasti tas notiek 2 stundas. Želeju izgāž no trauciņa uz šķīvīša, rotā ar putukrējumu , pārkaisa ar koksriekstu skaidiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas