Austrumu torte

2005. gada 22. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru līdz cukurs izkusis, iesijā un iemaisa miltus, iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus, lej ar ietaukotu pergamentu izklātā veidnē, izlīdzina un cep 200-220 grādu temperatūrā gatavu. Kamēr biskvīts cepas, gatavo krēmu. Sviestu saputo, pievieno halvu, kondensēto pienu, olu dzeltenumus, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Turpina putot, līdz masa kļūst gaiša un pufīga. Izceptajam biskvītam līdzeni apgriež maliņas, sadala to 3 vienādās daļās.Kad biskvīts atdzisis, katru kārtu apziež ar krēmu, kārto vienu virs otra. Apziež virsu un malas. Biskvīta atgriezumus pakaltē cepeškrāsnī, samaļ. Ar drupačām apkaisa torti.
Uz augšu