Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Austrumu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 150 g miltu
  • 150 g cukura
  • 6 olas
  • Krēmam
  • 280 g sviesta
  • 3 olu dzeltenumi
  • 170 g kondensētā piena
  • 80 g halvas
  • 2 tējkarotes pūdercukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru līdz cukurs izkusis, iesijā un iemaisa miltus, iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus, lej ar ietaukotu pergamentu izklātā veidnē, izlīdzina un cep 200-220 grādu temperatūrā gatavu. Kamēr biskvīts cepas, gatavo krēmu. Sviestu saputo, pievieno halvu, kondensēto pienu, olu dzeltenumus, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Turpina putot, līdz masa kļūst gaiša un pufīga. Izceptajam biskvītam līdzeni apgriež maliņas, sadala to 3 vienādās daļās.Kad biskvīts atdzisis, katru kārtu apziež ar krēmu, kārto vienu virs otra. Apziež virsu un malas. Biskvīta atgriezumus pakaltē cepeškrāsnī, samaļ. Ar drupačām apkaisa torti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas