Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Huzāru cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg labas liellopu gaļas
  • ½ citrona sula
  • 100 g sviesta
  • 4 sīpoli
  • 20 g miltu
  • 30 g rupjmaizes
  • 1 olas dzltenums
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļas gabalu izdauza no visām pusēm, apsmērē ar citronu sulu un noliek uz 1 stundu aukstumā. Tad apkaisa ar miltiem un apcep brūnu eļļā. Pielej maliet karsta ūdens un sautē zem vāka apmēram 45 minūtes. Izņem, mazliet atdzesē un veido gaļas gabalā dziļus iegriezumus. 3 sīpolus sīki sagriež, apcep eļļā līdz caurspīdīgumam, pievieno sarīvētu rupjmaizi, sāli, piparus pēc garšas un mazliet atdzesē. Tad iemaisa olas dzeltenumus un pilda iegriezumos gaļā.
  2. 1 sīpolu sagriež ripās, liek cepšanas laikā izdalītajā sulā, pievieno miltus un apcep. Kad sīpoli mīksti, pielej 0,5 glāzes karsta ūdens, ieliek gaļas gabalu un sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas