Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Vecgada kārums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g žāvētu jūras asaru vai mencas
  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 80 g marinētu šampinjonu
  • 80 g eļļas
  • Lociņš
  • Sinepes
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētai zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Šampinjonus sīki sakapā.
  2. Visu sajauc. Eļļu saputo ar sinepēm ( pēc garšas ), pārlej salātiem. Pēc garšas var pievienot sāli. Dekorē ar sakapātiem lociņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas