-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Grilēti tomāti ar zaļumiem un sieru
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
6 nelieli apaļie tomāti
-
Garšaugu sāls
-
Maltie pipari
-
1 zariņš salvijas
-
1 zariņš rozmarīna
-
3 zariņi pētersīļa
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
50 g Parmezāna siera
-
5 notīrītas mandeles
-
1/2 tējk. sāls
-
8 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Tomātiem nogriež "cepurīti", ar karoti izņem sēklas. Viegli apsāla un sapiparo. Liek citu pie citas lēzenā, ugunsdrošā formiņā.
-
Salvijas, pētersīļa lapas un rozmarīna sagriež, tad kopā ar ķiploku daiviņām, siera gabaliņiem, mandelēm un sāli liek dārzeņu smalcinātājā.
-
Sasmalcināto maisījumu pilda tomātos, pārslaka ar eļļu, pa virsu uzkaisa nedaudz rīvēta siera un liek virsū "cepurīti".
-
Uzkarsētā grilā cep 10-15 minūtes.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs