Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Austriešu ziemasvēku kanēļcepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 ēdamkarotes sviesta
  • 220 g miltu
  • 110 gcukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 olas baltums
  • 1 tējkarote sarīvētas citrona miziņas
  • šķipsniņa kanēļa
  • šķipsniņa maltu krustnagliņu
  • 75 g saldo mandeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta, miltiem, cukura, olu dzeltenumiem, citrona miziņas, kanēļa un krustnagliņām samīca mīklu. Izveltnē plānā kārtā un sagriež rombiņos. Katru rombiņu apsmērē ar sakultu olas baltumu un vidū iesprauž applaucētu un nosusinātu mandeli. Cep 170 grādu temperatūrā 20 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas