Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasis safrāna mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 porcijām
  • Gareniski uz pusēm pārgriezts lasis-800gr
  • Buntīte diļļu un pētersiļu
  • 100 gr saldētas krabju gaļas
  • 2 ēd. karotes sviesta
  • 1 gr safrāna
  • 200 ml sausā baltā vīna
  • 150 gr saldā krējuma
  • Sāls,pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. zivi nomazgāt,nosusināt,noņemt ādu un izņemt asakas.dilles un pētersiļus sasmalcināt.
  2. zivi novietot uz lielas follijas lapas,aplikt ar zaļumiem.ietīt follijā un cept cepeškrāsnī 35min.-175*.
  3. krabju gaļu apcet sakarsētā sviestā,uzliet vīnu.pievienot safrānu,iemaisīt saldo krējumu un viegli novārīt mērci.pēc garšas pievienot sāli un piparus.
  4. pasniegt zivi ar krabju mērci.piedevās var pasniegt kartupeļus un dārzeņu salātus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas