Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Pikantie hurmas-ābolu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g stingru hurmas auļu
  • 1 sīpols
  • 1 liels ābols
  • 4 salātu lapas
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • šķipsniņa sāls
  • šķipsniņa maltu smaržīgo piparu
  • šķipsniņa cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Hurmu nomazgā, uzmanīgi izņem serdi, pārgriež uz pusēm, pēc tam katru pusīti plānās ripiņās.
  2. Sīpolu nomizo, pārgriež uz pusēm, tad plānās šķēlītēs.
  3. Ābolu nomizo sagriež 4 daļās, izņem serdi un sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Visu uzmanīgi sajauc. Pārlej ar mērci, kas pagatavota no eļļas, citronu sulas, sāls un cukura. Ļauj 5 minūtes ievilkties. 4 salātu trauciņos ieklāj nomazgātas un nosusinātas salātu lapas, liek
  5. salātus, apkaisa ar svaigi maltiem smaržīgiem pipariem.
  6. Šie salāti ļoti labi garšo pie cepešiem, putnu gaļas un zivīm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas