Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zivju konservu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kārbiņa zivju konservu eļļā
  • 3 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • Majonēze
  • Lociņš
  • Pētersiļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivju konserviem notecina eļļu, saspaida un liek salātu traukā kā pirmo kārtu.Pārlej ar majonēzi. Vārītus burkānus sarīvē uz rupjas sakņu rīves un klāj otrajā kārtā. Pārlej ar majonēzi. Trešajā kārtā klāj sīki sagrieztus sīpolus. Pārlej ar majonēzi. Olas novāra, atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus sīki sagriež un klāj ceturtajā kārtā.Pārlej ar majonēzi. Pārkaisa ar sadrupinātiem olu dzeltenumiem un sagrieztiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas