Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassvētku sivēns 3. variants

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 piena sivēns
  • 700 g briņzas vai cita nesālīta siera
  • Pipari
  • Sāls
  • Pētersiļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

145 min.
  1. Sivēnu apstrādā kā iepriekšējās receptēs.
  2. Sirdi, plaušas, aknas, nieres vāra līdz pusgatavi, sīki sagriež un sajauc ar kubiņos sagrieztu sieru, sakapātiem zaļumiem, sāli un pipariem.
  3. Pilda sivēnā, aizšuj.
  4. Liek uz skalu restēm uz cepešpannas un cep, regulāri aplaistot ar izdalīto šķidrumu.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas