1. Atdzēsēto laša fileju liek uz folija, pārkaisa ar sāli, apsmērē ar sviestiņu, uzliek majonēzi (visvienkāršāk būs pa taisno no majonēzes paciņas uzspiest, sazīmējot tādas rūtis), un apkaisa ar maltajiem pipariem un dilleem.
2. Tad pašu lasi ietin follijā un liek cepties cepeškrāsnī. Cepjas apmēram 20 minūtes, bet pēc kādām 15 min, var paskatīties. Galvenais, ka cepot folļijā tas paliek sulīgs.
3. Klāt var pagatavot rīsus.
4. Un, šampinjonu mērce - sagriež šampinjonus, apcep eļļā, tad tos pārkaisot ar miltiem, sajauc ar saldo krējumu un pienu, pievienojot sāli, kariju (pēc garšas, atkarībā, cik izteiktu karija garšu vēlas).