Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas florenciešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vārītas vistas filejas
  • 100 g spinātu
  • Sviests
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • Bešamela mērce (skatīt nodaļā mērces)
  • šķipsniņa muskatrieksta
  • 100 g rīvēta siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītās vistas filejas sagriež 2-3 daļās un sviestā nedaudz apcep. Spinātus novāra, notecina uz caurdura un sagriež palielos gabalos un arī pacep sviestā, pievienojot sāli, piparus un muskatriekstu. Tad spinātus liek ugunsizturīgā servējamā traukā, visū liek vistas filejas gabalus, pārlej ar bešamela mērci, pārkaisa ar sarīvēto sieru, apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī līdz brūnai garoziņai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas