Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļas ossobukko

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg teļa stilbu
  • 100 g sīpolu
  • 900 g tomātu
  • 0.5 pudeles baltvīna
  • Buljons
  • Pētersiļi
  • 1 lauru lapa
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No stilbiem nogriezto gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos.Apcep brūnu, pievieno šiki sagrieztus sīpolus, pēc neilga brītiņa nomizotus, sagrieztus, no sēklām atbrīvotus tomātus. Pieliek lauru lapu, dažus pētersiļu zariņus, pieber sāli, piparus un pārlej ar vīnu un buljonu tā, lai viss būtu nosegts līdz pusei. Vāra uz nelielas uguns zem vāka 1,5 stundas. Gaļu kārto traukā, pārlej ar radušos mērci un pārkaisa ar sakapātiem pētersiļu zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas