Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa tiroliešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas liellopu gaļas
  • 2 lieli sīpoli
  • 8 tomāti
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 4 ēdamkarotes galda etiķa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersiļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlītēs un saliek cepampannā. Sīpolus sagriež un apcep zeltainus, pielej etiķi un mazliet pasautē. Tad pievieno nomizotus sagrieztus tomātus, kam izspiestas sēklas, pieber sāli, piparus un sakpātus pētersiļus. Sautē uz vājas uguns apmēram 15 minūtes. Ar mērci pārlej sagatavoto gaļu. Liek cepeškrāsnī 160-180 grādu temperatūrā u 8-10 minūtēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas