Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Bute baltvīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bute
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 2 -3 pētersiļu zariņi
  • 3 ēdamkarotes baltvīna
  • 6 ēdamkarotes karsta ūdens
  • 1 citrona sula
  • 2 olas dzeltenumi
  • 1 tējkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepešpannā liek sīpolu škēlītes un pētersiļu zariņus. Iztīra, nomazgā un nosusina buti un uzliek sīpoliem un pētersiļiem. Pārkaisa ar sāli, pipariem, uzlej ūdeni, vīnu, citrona sulu un 1 ēdamkaroti eļļas. Uzliek vāku un cep mēreni karstā cepeškrāsnī. Kad zivs gatava, to liek servējamā traukā. Šķidrumam, kas palicis pēc cepšanas pievieno ar atlikušo eļļu sajauktus miltus un pavāra pāris minūtes. Noņem no uguns. Olu dzeltenumus sakuļ ar 1 ēdamkaroti mērces, tad iemaisa mērcē. Labi izmaisa, izkāš un pārlej zivij.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas