Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Menca provansiešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas fileja
  • Eļļa cepšanai
  • 5 tomāti
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 lauru lapa
  • 1 glāze baltvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersiļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis filejas apkaisa ar sāli, pipariem un apvīļā miltos.Sakarsētā eļļā mazliet apcep sagrieztus sīpolus, tad liek zivs filejas un cep. Kad viena puse apcepusies brūna, apgriež, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus,kam izspiestas sēklas,sakapātus pētersiļu zaļumus, ķiploku, lauru lapu un pielej vīnu.Sautē zem vāka apmēram 15minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas