Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kauno kartupeļu un pākšu pupiņu salāi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 20 mazi jaunie kartupelīši
  • 125 g pākšu pupiņas
  • 8 mazi tomāiņi
  • 8 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 75 g laša savā sulā
  • 2 galviņas salātu
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 ēdamkarote vīna etiķa
  • 1 tējkarote sinepju
  • šķipsniņa cukura
  • Tomātu ketčups pēc garšas
  • Pētersiļu zaļumi
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pākšu pupiņas ieliek vārošā ūdenī uz 3 minūtām, tad notecina, liek atdzist. Vārošā sālsūdenī liek labi nomazgātus jaunos kartupļus un vāra līdz gatavībai. Nokāš, pārgriež uz pusēm un adzesē. Salātu traukā liek sapluinītas salātu lapas, tomātu, kartupeļu pusītes, uz pusēm pārgrieztas pupiņu pākstis, olīvas un konservētā laša gabaliņus. Eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm, cukuru un jebkuru tomātu mērci. Pārlej salātiem un samaisa. Dekorē ar pētersiļu zariņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas