Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ziemassvētku kekss ii variants

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g miltu
  • 250 g medus
  • 250 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 500 g krējuma
  • 100 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote sodas
  • šķipsniņa sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu puto ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un puto līdz cukurs pilnībā izkusis.Pēc tam pievieno siltu izkausētu medu ar kanēli, krējumu, sāli, sodu un miltus. Izmaisa. Iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus, ātri liek formā un cep sakarsētā cepškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas