Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassvētku šķiņķis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 1 cūkas šķiņķis ( apmēram 4-6 kg )
  • 3 l baltvīna
  • 500 g sīpolu
  • 20 smaržīgo piparu garudiņu
  • 10 krustnagliņu
  • 5 lauru lapu
  • 100 g sāls
  • Gaļas buljona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

360 min.
  1. Šķiņķim noņem ādu un speķi.
  2. Pārlej vīnu, pieliek ripās sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapu, sāli.
  3. Noliek uz 1 dienu aukstumā.
  4. Vāra iemarinēto šķiņķi apmēram 2-2,5 stundas, tad izņem un mazliet atdzesē.
  5. Pēc tam sadursta šķiņķī krustnagliņas, kārtīgi ierīvē ar sāli un cep cepeškrāsnī apmēram 2-3 stundas, regulāri laistot ar marinādi.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas