Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karpa ar valriekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 liela karpa
  • 2 nelieli sīpoli
  • 2 olas
  • 200 g valriekstu kodolu
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersiļu zaļumu
  • 40 g sviesta
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Karpu notīra, nogriež galvu un nepārgriežot vēderu izķidā, izmazgā un nosusisna.
  2. Riekstus viegli apcep, sasmalcina. Sīpolus sakapā, apcep eļļā.Cieti vārītas olas sakapā. Riekstus, rīvmaizi, sīpolus un olas samaisa, pieliek sāli, piparus, pētersiļu zaļumus. Pilda karpu, ietin folijā un cep aptuveni 20-25 minūtes. pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas