Glazēti vistu spārniņi

Glazēti vistu spārniņi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 12 vistu spārniņi
  • 1/2 glāze/s tomātu mērces
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 2 ēd. k. medus
  • 1/2 glāze/s apelsīnu sulas
  • 2 daiviņa/s ķiploku
  • 1 šķipsna/s piecu piparu maisījuma

Pagatavošana

420 min.
  1. Bļodā sajauc tomātu un sojas mērci, medu, apelsīnu sulu, saspiestu ķiploku un garšvielas.
  2. Vistas spārniņus liek šajā marinādē un atstāj ledusskapī uz 6-8 stundām.
  3. Pēc tam spārniņus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar foliju. Pārlej atlikušo marinādi. Cep 200 grādu temperatūrā, līdz spārniņi gatavi (brūni un kraukšķīgi). Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Pēc tam spārniņus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar folij...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi