Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Glazēti vistu spārniņi

Glazēti vistu spārniņi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 vistu spārniņi
  • 1/2 glāze/s tomātu mērces
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 2 ēd. k. medus
  • 1/2 glāze/s apelsīnu sulas
  • 2 daiviņa/s ķiploku
  • 1 šķipsna/s piecu piparu maisījuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

420 min.
  1. Bļodā sajauc tomātu un sojas mērci, medu, apelsīnu sulu, saspiestu ķiploku un garšvielas.
  2. Vistas spārniņus liek šajā marinādē un atstāj ledusskapī uz 6-8 stundām.
  3. Pēc tam spārniņus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar foliju. Pārlej atlikušo marinādi. Cep 200 grādu temperatūrā, līdz spārniņi gatavi (brūni un kraukšķīgi). Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Pēc tam spārniņus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar folij...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas