Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Magoņrausis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 200 g cukura
  • 150 g konditorejas magoņu
  • 1.5 glāzes piena
  • 1 ola
  • ½ tējkarotes sodas
  • Sviests formas ieziešanai
  • Džems pēc izvēles
  • Pūdercukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Rīvēta citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa cukuru, magones, citrona miziņu un vaniļas cukuru. Pievieno olu, pielej pienu, pieber miltus ar iejauktu sodu. Samīca mīklu, liek ar sviestu ieziestā formā, pārkaisa ar miltiem un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180-200 grādu temperatūrā. Kad magoņrausis atdzisis, to horizontāli pārgriež ar asu nazi, vidū iesmērē dzēmu, savieno abas puses, virsu pārkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas