Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Svētku augļu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 2 kivi
  • 1 mango
  • 400 gr. konservētu ananasa šķēlīšu
  • 230 gr. svaigu vai saldētu zemeņu
  • Mērcei
  • 150 g baltvōna vai ābolu sulas
  • 100 gr. anasu sulas no konserviem
  • ½ tējk. maltas piparmētras
  • Rotājumam
  • šokolāde, ķirši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzkārsē vīnu, ananasu sulu un piparmētras. Atdzesē. Kivi nomizo un sagriež šķēlītēs. Mango sagriež daiviņās, izņem kauliņu. Daiviņas nomizo. Ananasus sagriež. Zemenes pārgriež uz pusēm. Visu kārto 1 lielā vai 4 mazos trauciņos.
  2. Pārlej mērci. Uz dažām stundam liek vēsumā. Izkausē šokolādi un tajā līdz pusei iemērc katru ķirsi. Adzesē. Rotā ar tiem salātus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas