Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassvētku sivēns 2. variants

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 piena sivēns
  • 500 g griķu putraimu
  • 1 l sēņu buljona
  • 300 g svaigu sēņu
  • 4 jēlas olas
  • 4 cieti vārītas olas
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

145 min.
  1. Griķus vāra sēņu buljonā, pievieno sagrieztas svaigas sēnes, sagrieztas sivēna aknas, sirdi, nieres.
  2. Vārīšanas beigās pievieno sakapātas vārītās olas un jēlās olas, piparus, sāli.
  3. Gatavo pildījumu atdzesē, pēc tam cieši piebāž sivēnu un aizšuj.
  4. Sagatavoto sivēnu liek uz skalu režģa uz cepešplāts un cep 1-1,5 stundas, regulāri aplaistot ar izdalījušos šķidrumu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas