Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkas fileja gardēžu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 - 600 gr. cūkas filejas
  • 2 ēd. k.samalcinatu pētersiļu
  • 1 tējk. piparmētru
  • 1 tējk. salvijas
  • 1 tējk.sāls
  • ¼tējk. piparu
  • 1 -2 ēd.k sviesta vai margarina
  • 100 gr gaļas buljona (no kubika)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cūkas fileju pārgriež gareniski, lai izveidojas viens taisnstūra formas gabals.
  2. Tad to izklāj ar garšvielām.
  3. Pēc tam fileju satin veltnī, nosien ar kokvilnas diegu un apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Izkausē taukus cepeškrāsns izturīgā traukā. tada tajā ieceļ gaļas veltni.
  5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175 grādos 35-40 minutes. Apmēram pēc 15 minūtēm pielej gaļs buljonu.
  6. Tad gaļas veltni sagriež šķēlēs. Pasniedz ar rīsiem un salātiem. Pāri palikušo cepeša buljonu izmanto kā mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas