Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Speķots teļa cepetis

Speķots teļa cepetis

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas mīkstuma
  • 150 g dūmota speķa
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 250 g baltvīna
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļas gabalā sadur speķa strēmeles un ķiploku gabaliņus.
  2. Apcep eļļā no visām pusēm.
  3. Uzkaisa sāli un piparus, pārlej ar vīnu un sautē, līdz šķidrums iztvaiko.
  4. Uz mazas uguns cep pannā ar vāku vēl pusstundu, līdz gaļa ir mīksta.
  5. Cepšanas šķidrumam pielej pienu, uztumē ar miltiem.
  6. Gaļu pasniedz sagrieztu šķēlēs, pārlietu ar mērci.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas