Drumstalu torte

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 2 olas
  • 180 g cukura
  • 200 g margarīna
  • 250 g kviešu miltu
  • 1 /2 tējkarotes dzeramās sodas

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas ar cukuru saputo, pievieno atlaidinātu margarīnu un labi samaisa. Iesijā miltus, dzeramo sodu un iejauc mīklu. Mīklu uz 30 minūtēm novieto aukstumā. Atdzesētu mīklu izmaļ caur gaļas mašīnu. Pusi mīklas uzmanīgi liek formā, pārziež ar jāņogu džemu vai pastu un pārklāj ar atlikušo mīklu. Ar mīklu jāapietas uzmanīgi, jācenšas to nesaspiest. Torti izcep, atdzesē, virsu pārklāj ar džemu (pastu) un pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Iluta Rundvalde 2009. gada 18. augusts 22:42
Sanāk baigā ķēpa caur to gaļas mašīnu. Pūles nav iznākuma vērtas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi