Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu kūciņas ar marcipāna mīklu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 50 g marcipāna masa
  • 1 tk magones
  • Ruma aromāts
  • 80 g sviests
  • 45 g cukurs
  • 120 g milti
  • 1 olas dzeltenums
  • Pa virsu
  • Skābi āboli
  • Cukurs ar kanēli
  • Aprikozu ievārījums
  • Mandeles plānās šķēlītēs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepeškrāsni ieslēdz uz 190 grādiem C.
  2. Samīca gludu mīklu, sadala 4 daļās, izklāj 4 tarte formītes (apm. 10 cm diametrā) vai vienu lielu tarte formu. (tarte forma: apaļa, apm.1.. 1,5 cm augsta viļņota mala).
  3. Nomizo ābolus, sagriež daiviņās, biezākā mala 5 mm, kārto uz mīklas. Pārkaisa ar kanēļa cukuru.
  4. Cep 190 grādos 15 minūtes.
  5. Mandeļu lapiņas uz sausas pannas viegli apgrauzdē.
  6. Karstas kūciņas (kūku) planā kārtā ar otu ieziež ar aprikozu ievārījumu. Ievārījums vajadzīgs tikai kā līme mandelēm. Ja ievārījums pārak stingrs, sasildīt.
  7. Pa virsu uzkaisa mandeles.
  8. Var servet karstu kopā ar kādu aukstu desertu. Lieliska kombinācija ir ar ābolu-šampanieša šerbertu. (Kad būs laiks, pievienošu recepti).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas