Glazki :)

2005. gada 13. decembris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Atdalam olu baltumus no dzeltenumiem, pakulstam baltumus ne tā ļoti ,bet nedaudz. Baltumiņus salejam uzkarsētā, ietaukotā pannā, uzberam pusi sarīvētā siera, pacepam, ar tējkaroti izgrebjam saceptajā masā iedobītes, kur liekam iekšā olu dzeltenumus, tiem uzberam sāli, piparus. Ap olu dzeltenumiem uzspiežam - uzliekam krējumu, mēreni šaurā un plānā kārtiņā, lai veidojas aplītis, pārberam ar atlikušo sarīvēto sieru. (actiņās varam ielikt kādu nemaltu melno piparu, u. c.) Pacepam uz mazas uguns zem vāka vai cepeškrāsnī vēl kādas 5 min.
2. Uzmanīgi sadalam lai katrā gabaliņā būtu pa 'actiņai' sniedzam galdā! Labu ēstgribu!
3. (C) http://www.ruscuisine.com/
Uz augšu