Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkaļa olīveļļas marinādē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg netrekna cūkgaļa
  • Cūkgaļas sautēšanai- 2 ēk olīveļļas
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 4 zariņi svaiga sasmalcināta koriandra, vai kaltēts koriandrs
  • --gatavās cūkgaļas pārliešanai
  • Vēl 3 ēk olīveļļas
  • 4 ēk etiķis
  • 2 ēk portvīns
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Kajēnas pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olīveļļā sautē kumosa lieluma gabaliņos sagrieztu cūkaļu kamēr gatava, tad to pārliek traukā, pārkaisa ar zaļumiem un ķiploku, nedaudz samaisa un patur siltumā.
  2. Mazā trauciņā sajauc otru devu olīveļļas, etiķi, vīnu, garšvielas un cītīgi sakuļ.
  3. Ar iegūto maisījumu pārlej cūkgaļu.
  4. Var pasniegt gan kā siltos salātus, gan ar piedevām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas