Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Čebureki

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Konkrētās proporcijās nepateikšu , jo pati tos gatavoju "uz aci"
  • Mīklai:piens,milti,sāls,soda
  • Pildījumam:maltā gaļa ,mazliet ūdens,garšvielas(pēc gaumes)
  • Vēl būs nepieciešama eļļa-cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu , atstāj uz pusstundiņu.Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka,stingri piespiežot maliņas.Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz čebureki kļuvuši zeltaini brūni.
  2. Eļļai pannā jābūt apmēram 1-1.5 cm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas