Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezais ķīselis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Burciņa zaptes (kādu vēlas..labāk jāņogu, plūmju vai ko tml.)
  • Sauja rozīnes
  • 2 saujas žāvētas aprikozes
  • 3 - 4 ēd.karotes kartupeļu miltu
  • Ūdens
  • Piens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ņem katlu, ielej ūdeni (vairāk nekā pusi no katla), uzvāra, pievieno nomazgātas aprikozes un rozīnes. Maisa. Uzvāra. Pievieno zapti un pavāra dažas minūtes. Tad pieliek klāt iepriekš sajauktus kartupeļu miltus ar ūdeni (var samaisīt glāzē vai krūzītē) un maisa uz lēnas uguns līdz ķīselis sabiezē un vēlreiz uzvārās (uzmet burbuli). Atdzesē un pasniedz ar aukstu pienu.
  2. Labu apetīti:)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas