Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sēņu krēmzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g sēņu
  • 100 g bekona
  • 1 liels sīpols
  • 200 g kartupeļu
  • 3 burkāni
  • Selerija
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • ½ l saputota krējuma
  • Jodsāls, pipari, timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagrieziet sēnes garenos stienīšos. Sagrieziet bekonu, sīpolus un burkānus mazos kubiciņos un sajauciet ar seleriju. Nomizojiet kartupeļus un sagrieziet mazos kubiciņos. Viegli apcepiet bekonu uz pannas un pievienojiet sīpolus un sviestu. Tad pievienojiet gaļas šķēlīti un kartupeļi kubiciņus. Uzlieciet pannai vāku un ļaujiet, lai buljons vārās 30 min. Beigās pievienojiet saputotu krējumu un uzvāriet. Pievienojiet sāli, piparus un timiānu pēc garšas. Pirms pasniegšanas apkaisiet ar smalki sagrieztu seleriju.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA