Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 ml cukurs
  • 310 ml kakao
  • 250 ml sviests (izkausēts)
  • olas
  • 325 ml milti (izsijāti)
  • Vanilīns
  • Sāls
  • Sasmalcināti rieksti
  • Piens, lai ir nedaudz šķidrs
  • tāfelītes melnās šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaaisa nedaudz piena ar visu kakao, tā lai nav kunkuļu, + cukurs un sviests, samaisa un pieliek olas, vanilīnu, miltus, sāli (nedaudz), riekstus. Ieliek dziļā pannā cepeškrāsnī, kad kūka ir galavā uzgriež uz tās šokolādi, var iuelikt nedzudz krāsnī, lai šokolāde pakūst. Knifs ir tāds, ka kūka diezgan sarežģita, jo viegli piedeg, jābūt ļoti uzmanīgam, bet cik viņa ir garšīga...mmmmmmm (izcelsme laikam ir ASV, tieši nezinu, bet tur ir ļoti iecienīta un es saprotu kāpēc)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas