Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Šapinjonu žuljēns

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Šampinjoni -Apm. 2.5 kg
  • Dilles apm. -1. buntīte
  • Kasētais siers - 1. paka
  • Krējums - 1. paka
  • Ķiploki -apm. 2-3 daiviņas
  • "Tukstoš salu mērce"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjonus sagriež, apcep ( tas ir pats ilgākais posms) , pievieno ķiploku, tag dilles, krējumu uz sieru, pieliek sāli pēc garša, karsē tik ilgi kamēr iegūst vienmērīgu masu. Ēdot pievieno "Tukstoš salu mērci". Jā pie tā visa vēl pielik pienu, var būt arī mērce. ļoti garšīgi, labu apetīti:)))))
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas