Sākums > Receptes > Uzkodas

Pica - ātri un garšīgi

2005. gada 6. decembris
Foto: Linda Grecka
Pagatavošana
1 min
1. Visas mīklas minētās sastāvdaļas sajauc kopā un kārtīgi samīca. Atstāj siltā vietiņā uz kādām 40min uzrūgt. Pēc tam mīklu kārtīgi izrullē un izklāj uz pannas. (No dotās receptes jāsanāk 2 pannām). Kad mīkla izklāta uz pannas, to kārtīgi sadursta ar dakšiņu, laipārāk nesaceļas. Pēc tam pārsmērē ar kečupu un liek virsū pildījumu - tomātus, desu, sieru, ananāsus, papriku u.c.
2. Picu cep apm.220-250 grādos kādas 10-15 min (jāskatās pēc apstākļiem)
Uz augšu