Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķirbju pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 2 āboli
  • Ēdamkarote rozīņu
  • 2 ēdamkarotes mannas
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Ēdamkarote sviesta
  • Ēdamkarote rīvmaizes
  • Malts kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagrieztam ķirbja mīkstumam pielej nedaudz ūdens un vāra pusmīkstu, tad pievieno nomizotus, sagrieztus ābolus un vāra, līdz tie mīksti. Pievieno mazliet cukura. Pieber mannu, samaisa un, turpinot maisīt, karsē 2-3 minūtes. Masu atdzesē līdz +60 grādiem, pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus, rozīnes. Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Ielej pudiņa masu, liek sakarsētā cepeškrāsnī (180-200 grādu karstumā) un cep aptuveni pusstundu. Pasniedz ar saldajām mērcēm vai ievārījumu. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas