Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena ābolu pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 -4 āboli
  • 250 g biezpiena
  • 6 olas
  • 5 šķēles tostermaizes
  • 2 paciņas vaniļas cukura
  • 6 ēdamkarotes bez kaudzes cukura
  • Pciņa margarīna
  • Mazliet rīvmaizes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs. Olas dzeltenumu, cukuru un 1 paciņu vaniļas cukuru saputo.Baltmaizi sagriež nelielos kubiņos. Sajauc sakulto olu dzeltenumu, ābolus, biezpienu un maizes kubiņus.Olas baltumus saputo stingrās putās ar paciņu vaniļas cukura Un izcilā cauri maisījumam.
  2. Liek ar margarīnu ieziestā un ar rīvmaizi izkaiītā formā un cep 10-15 minūtes stipri sakarsētā cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas