Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Īpašais ābolu pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes kefīra(var rūgušpiena)
  • 2 glāzes milti
  • 2 olas
  • Pusglāze cukurs
  • Pusēdamkarote soda
  • Āboli lielie 4-6(labāk antonovkas,ja nav -ņemt tikai skābus ābolus)
  • 1.5 drumstalām-margarīns200gr,cukurs 1,5-2gl.,milti =300-400gr.,kanēlis pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. ābolus nomizo,izņem serdes,rīvē rupjās rīvēs.kefīru,cukuru,sodu,olu kārtīgi samaisa,pievieno miltus,samaisa viendabīgā mīklā,atstāj mazliet"uzrūgt''.tad masai pievieno ābolus,samaisa.drumstalām visas sastāvdaļas kārtīgi taisa kamēr drupani.ja nav drupani,pievieno vēl miltus.uz plātes liek cepampapīru,masu virsū,uzkaisa daudz drumstalas virsū,liek cept .gatavi ir,kad virspuse brūna,sērkociņu galiņi sausi.karstie ir ļoti mīksti,aukstie nav ļoti mīksti,bet ļoti garšīgi!.ēd un dzer ar pienu vai tēju.p.s.margarīna vietā var ņemt sviestu,tikai mīklai jāpievieno mazliet sāls.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas