Īpašais ābolu pīrāgs

2005. gada 3. decembris
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. ābolus nomizo,izņem serdes,rīvē rupjās rīvēs.kefīru,cukuru,sodu,olu kārtīgi samaisa,pievieno miltus,samaisa viendabīgā mīklā,atstāj mazliet"uzrūgt''.tad masai pievieno ābolus,samaisa.drumstalām visas sastāvdaļas kārtīgi taisa kamēr drupani.ja nav drupani,pievieno vēl miltus.uz plātes liek cepampapīru,masu virsū,uzkaisa daudz drumstalas virsū,liek cept .gatavi ir,kad virspuse brūna,sērkociņu galiņi sausi.karstie ir ļoti mīksti,aukstie nav ļoti mīksti,bet ļoti garšīgi!.ēd un dzer ar pienu vai tēju.p.s.margarīna vietā var ņemt sviestu,tikai mīklai jāpievieno mazliet sāls.
Uz augšu