Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Biešu un seleriju salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes ābolu etiķa
  • 1 tējkarote cukura
  • 2 tējkarotes ķimeņu
  • Sāls un pipari
  • 75 ml augu eļļas
  • 500 g biešu
  • 750 g seleriju sakņu
  • 175 ml majonēzes
  • 2 ēdamkarotes mārrutku
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

6 min.
  1. Bļodā iepilda etiķi, cukuru, ķimenes, sāli, piparus un eļļu; puto, kamēr mērce sabiezē. Bietes izvāra un nomizo, tad rupji sarīvē. Bietes pievieno mērcei, nespaidot samaisa. Tad bļodu aizvāko un liek ledusskapī. Selerijas nomizo un sagriež smalkās, vienādās sloksnītēs. Majonēzi samaisa ar mārrutkiem un garšvielām, pievieno selerijas, labi samaisa. Pārsedz. 1 stundu atdzesē. Dārzeņus pasniedz, izkārtotus dekoratīvās joslās uz liela šķīvja.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas